Hotel & Spa Resort Merona

Bosna i Hercegovina · Sarajevo Džemala Bijedića 216 71000 Sarajevo, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 33 766-710 +387 (0) 33 766-711
Da
Po dogovoru
Hotel-spa Resort Merona svojim jedinstvenim sadržajima i uslugama pomoci ce Vam da cak i najnapornija poslovna putovanja pretvorite u ugodno iskustvo, a nakupljeni stres i umor zamijenite odmorom, ugodnošcu i pravim merakom.

Detalji

 

Hotel-spa Resort Merona svojim jedinstvenim sadržajima i uslugama pomoci ce Vam da cak i najnapornija poslovna putovanja pretvorite u ugodno iskustvo, a nakupljeni stres i umor zamijenite odmorom, ugodnošcu i pravim merakom. Duh stanovnika koji žive na poseban nacin, u gradu koji zraci autenticnošcu, oduvijek se pripisivao užitku, odnosno "meraku". Uživanje u svakom segmentu života, svakodnevnim sitnicama koje radimo sa zadovoljstvnom, meraku našim životima nam docarava tradiciju i obicaje Sarajeva.

 

Zakoracite li u prostorije našeg malog i jedinstvenog svijeta, prepoznat cete tradicionalni bosanski ambijent neke stare kuce ili avlije, protkano notom modernizma i prilagodeno poslovnom Covjeku. Svaki kutak i detalj u "MERONI", pažljivo je osmišljen i ne može Vas ostaviti ravnodušnim niti jednog trenutka. Radi svoje posebnosti i cilja da klijentima, nakon napornog i stresnog dana ili sedmice, pruži maksimalnu oazu mira, užitak i boravak u našim prostorijama.

 

Hotel Merona je objekat poluotvorenog tipa, orijentiran prema poslovnoj klijenteli. Ovakav ambijent, koji upotpunjava pricu o meraku, prate bosansko-hercegovacki specijaliteti, kao Što su hercegovacka vina, tradicionalna bosanska kuhinja ili domaci proizvodi, poput meda i grožda koji se koriste za tretmane tijela u okviru ponude spa centra.

 

S ponosom isticemo da je hotel Merona medu rijetkima koji u staklenim kupatilima ima ugraden RAIN DANCE TUŠ, cije kapljice vode nježno padaju prilikom tuširanja. Jedinstvenim interijerom, designom a posebno profesionalnom uslugom osoblja, ucinit cemo da sva Vaša cula osjete istinski merak.

 

Sve sobe hotela Merona u Sarajevu su opremljene sa standardnim sadržajem:

 

- WI-FI pristup internetu,
- Klima uredaj,
- Mini bar,
- LCD i kablovska TV,
- IP telefonija,
- Room service,
- Kupaonica sa tuš kabinom bademantil,
- Papuce,
- Sušilo za kosu, i
- Standa­rdni kozmeticki set.

 

SPA Centar
Nakon isprobavanja poslastica iz restorana, nudimo Vam okrepljujuce tretmane našeg Spa centra, koji u pristupu naglašavaju smirenost, ravnotežu i duševni mir.

 

Spa centar "Merona" je jedinstvena oaza koja Vam omogucuje harmoniju duha i tijela, kao i potpunu revitalizaciju fizickog i mentalnog zdravlja. U zavisnosti od tretmana koji ste odabrali dobit cete bademantil, peškir, papuce i sve što Vam je neophodno za boravak u našem Spa centru.

 

Ono što uvijek možete da ocekujete od nas, je prijatna atmosfera, privatnost, posebna orijentalna muzika i naravno, vrhunska usluga.

 

Restoran

 

Uz orijentalnu atmosferu restorana, punudit cemo Vam tradicionalnu bosansku kuhinju.

 

Boravak u našem restoranu sa bussines club-om osigurava Vam savršenu organizaciju prezentacija, seminara, konferencija, banketa i proslava u profesionalnom okruženju.

 

Rent-a-car

 

S obzirom da hotel Merona ima za cilj da svojim klijentima pruži samo najbolje, u ponudi imamo Rent-A-Car usluge.

Iz bogatog voznog parka Vam preporucujemo:
- Ford Tranzit 7+1 sa duplom klimatizacijom
- Ford Focus
- Ford S-max


Obilježja

TV u svim smještajnim jedinicama
Engleski, Hrvatski/Srpski/Bosanski/Crnogorski
6.00
6.00
Međunarodni aerodrom Sarajevo
1.00
0.00
50
Tramvaj
7.00
0.00
Da
Doručak (BB), Polupansion (HB), Puni pansion (FB)

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Sarajevo

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

 

Cijene hotelskog smještaja možete dobiti putem priloženih kontakt podataka.

Cijene spa-wellness ponude možete vidjeti na sljedećoj stranici:
http://www.merona.ba/bs/page.php?id=76

Kontakt Hotel & Spa Resort Merona