B&B Divan pansion

Bosna i Hercegovina · Sarajevo Mula Mustafe Bašeskije 54 (Baščaršija, Stari grad) 71000 Sarajevo, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

+ 387 (0) 33 238-677
+ 387 (0) 61 150-035
+ 387 (0) 33 238-677
2-krevetna soba
Da
Ne
B&B Divan Sarajevo raspolaže s četiri komforne sobe, na prvom i drugom spratu, maksimalnog kapaciteta do 14 ležajeva. U skladu s vašim zahtjevima možemo osigurati smještaj u jednokrvetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim (2 + pomoćni ležaj) i četverokrevetnim (2 + 2 pomoćna ležaja) sobama.

Detalji

 

 

B&B Divan Sarajevo raspolaže s četiri komforne sobe, na prvom i drugom spratu, maksimalnog kapaciteta do 14 ležajeva. U skladu s vašim zahtjevima možemo osigurati smještaj u jednokrvetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim (2 + pomoćni ležaj) i četverokrevetnim (2 + 2 pomoćna ležaja) sobama.

Svaka soba je pansiona B&B Divan Sarajevo opremljena jekupatilom sa hidromasažnom tuš-kabinom, mini-barom, TV-om s 44 programa, telefonom, te internetom. Sobe su zaštićene alarmnim sistemom. Fen za kosu, peglu i adaptere osiguravamo na recepciji na vaš zahtjev.

B&B Divan je smješten u srcu starog dijela Sarajeva, udaljen tek 20 m od Bascarsije, gdje se nalazi Sebilj, simbol Sarajeva, izgradjen u 18. vijeku od strane Osmanskog carstva. Novootovreni Divan, objedinjuje toplu bosansku atmosferu i komfor modernih hotela. Doručkovaonica, ljetna basta i obilni doručak su samo od nekih stvari u kojima ćete uživati dok boravite ovdje.

Elegantno uređeni B&B Divan pansion smješten je u srcu Baščaršije – starog dijela grada Sarajeva, idealno lociran između najznačajnijih kulturnih objekata Sarajeva: Katedrale, Sebilja, Begove džamije i Stare pravoslavne crkve.

Iako ograničenog kapaciteta, Divan posjetiocima nudi veliki komfor u skladu s evropskim standardima. Bez obzira da li u Sarajevu boravite poslom ili ste na odmoru, Divan će vam omogućiti da upoznate duh nekadašnjeg Sarajeva. Pogled kroz svaki prozor uistinu je originalna razglednica starog Sarajeva. U prizemlju se nalazi doručkovaonica u kojoj ćete, osim u obilnom doručku, moći uživati u svojevrsnoj izložbenoj postavci predmeta karakterističnih za bosansko podneblje. U prizemlju Divana nalazi se caffe-bar s ljetnom baštom, koja će biti otvorena 2009. godine

Objekat otvoren 1. 8. 2008. godine, nastavlja porodičnu tradiciju u hotelijerstvu, započetu davne 1962. godine
Vanjski izgled objekta je savremene arhitekture koja se tradicionalnim elementima u potpunosti uklapa u ambijentalnu cjelinu Baščaršije.

Prijava 14-18h, a odjava do 12 h

B&B Divan Sarajevo za Vas osigurava i sljedeće usluge:
- rent-a-car usluge,
- organizirani obilasci grada s vodičem,
- organiziranje prijevoza do hotela/aerodroma,
- osiguravanje ulaznica za događaje koje želite posjetiti tokom boravka u Sarajevu,
- usluge pranja i peglanja veša,
- osiguravnje parkinga.


Obilježja

TV u svim smještajnim jedinicama
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Sarajevo

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

 
Jednokrevetna soba: 100 KM - 50 EUR
Dvokrevetna soba: 120 KM - 60 EUR
Pomoćni ležaj: 40 KM - 20 EUR

Doručak, osiguranje i boravišna taksa su uključeni u cijenu noćenja.

Bed and breakfast Divan pansion Sarajevo raspolaže sa 4 sobe, i to 4 dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem koje mogu biti i jednokrevetne, uz mogućnost upotrebe dodatnog ležaja u sobi.

Ukupni kapacitet B&B Divan pansiona Sarajevo je 14 kreveta, uključujući dodatne ležajeve.

Kontakt B&B Divan pansion