Hotel Brass

Bosna i Hercegovina · Sarajevo Nike Kolumbića 90 71000 Sarajevo Bosna i Hercegovina
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 33 770 600
+387 (0) 33 770 616
Da
Uspješno obavljen posao je najbolji odmor, a odmor i relaksacija su najbitniji posao. Vođeni ovom devizom otvorili smo Sarajevo hotel Brass koji apsolutno zadovoljava sve prohtjeve svakog poslovnog čovjeka i njegovog brzog tempa života.

Detalji

Uspješno obavljen posao je najbolji odmor, a odmor i relaksacija su najbitniji posao. Vođeni ovom devizom otvorili smo Sarajevo hotel Brass koji apsolutno zadovoljava sve prohtjeve svakog poslovnog čovjeka i njegovog brzog tempa života.

Smješten na živopisnoj periferiji Sarajeva, u naselju Stup, u tihoj i čistoj pastoralnoj atmosferi Hotel Brass pružiti će Vam pravi mir nakon napornog dana, daleko od vreve grada. Naravno, sve ovo ne znaći da je hotel Brass van dohvata. Nalazimo se svega 300 metara od glavne gradske petlje (Stupska petlja u Sarajevu), i 1 km od aerodroma, što našim gostima omogućava apsolutnu dostupnost i komunikaciju.

Ukoliko želite da organizujete kongres ili banket u opuštenoj i privatnoj atmosferi, Brass je pravo mjesto za vas. Naši brojni strani i domaći klijenti će vam to sa zadovoljstvom potvrditi a naša stilski uređena kongresna dvorana zadovoljit će i najzahtjevnije ukuse.

Hotel raspolaže vlastitim fizičkim obezbjeđenjem 24 h dnevno.

Vjerujemo da ćete biti oduševljeni i blizinom olimpijskih planina Bjelašnice i Igmana, do kojih sa ovog mjesta stižete za svega dvadesetak minuta lagane vožnje.

Stupska petlja od hotela je udaljena 500 metara, a hotel je blizu sarajevskog aerodroma (udaljenost do aerodroma 1 km), što naročito odgovara poduzetnicima koji iz poslovnih razloga posjećuju Sarajevo.

Jedna od prednosti naše lokacije je blizina poznatog turističkog odredišta Ilidža, koje je od hotela Brass Sarajevo udaljeno (2 km. Zbog prisutnosti Ilidže i njenih prirodnih ljepota, vrlo lako ćete moći uživati u jogingu, vožnji biciklom ili partiji tenisa u najljepšem i najzelenijem dijelu sarajevska regije.
Također, ističemo i blizinu olimpijskih planina, koja će Vas sigurno ponukati da bar jedan dan svoga boravka u Sarajevu provedete na netaknutim terenima Bjelašnice ili Igmana, do kojih sa ovog mjesta stižete za svega dvadesetak minuta lagane vožnje.

Obilježje hotela Brass Sarajevo je i stilski uređena konferencijska dvorana. Konferencijska dvorana Hotela Brass osposobljena je za cjelodnevna okupljanja raznih namjena. Uređena stilskim, unikatnim, posebno dizajniranim namještajem, svojim enterijerom zadovoljit će i najistančanije ukuse. Dvorana je opremljena najmodernijom tehničkom opremom za video projekcije kao i ozvučenom govornicom. Također, dvorana je klimatizirana posebnom ventilacijskom opremom, namjenjenom za prostorije u kojima boravi veći broj ljudi. Zajedno sa elegantno uređenim restoranom , spojenim sa prostranim i osiguranim travnjakom, kompletan ovaj prostor može da primi oko 100 gostiju i pogodan je za sve vrste okupljanja. Od banketa, konferencija i koktela do posebnih prilika kao što su prigodne licitacije umjetničkih dijela na otvorenom i ekskluzivna vjenčanja.

Restoran Sarajevo hotela Brass: Naš jedini cilj je da Vam pružimo izvrsnu uslugu i bogatu ponudu hrane u svako doba dana.
Jelovnik Hotela Brass sadrži pažljivo odabrane sastojke nabavljene putem najboljih dobavljača, a svako je jelo pripremljeno na najbolji način, uz vrhunsku prezentaciju i prigodne cijene. Mi vam nudimo široku paletu ručkova i večera, s umjetnički pripravljenim predjelima od morskih plodova, govedine, janjetine, piletine i teletine kao i ukusne salate, juhe, i jedinstvene deserte.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Sarajevo

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Brass