Hotel Old Town

Bosna i Hercegovina · Sarajevo Mali čurćiluk 11a 71000 Sarajevo Bosna i Hercegovina
(nema recenzija)

Informacije:

+387/33/574-200
Da
U samom srcu Starog grada, Baščaršije, u Sarajevu novoizgrađeni hotel Old Town sa svojom kvalitetom smještaja i usluga omogućava Vam ugodan i nezaboravan boravak u svakom smislu te riječi. Blizina kulturnih i historijskih spomenika iz daleke i bliže prošlosti predstavlja samo jednu od prednosti našeg hotela.

Detalji

 

U samom srcu Starog grada, Baščaršije, u Sarajevu novoizgrađeni hotel Old Town sa svojom kvalitetom smještaja i usluga omogućava Vam ugodan i nezaboravan boravak u svakom smislu te riječi.
Blizina kulturnih i historijskih spomenika iz daleke i bliže prošlosti predstavlja samo jednu od prednosti našeg hotela.

Poslovnim ljudima koji odsjedaju u našem hotelu zagarantovan je ugodan boravak i uspješno poslovanje jer se hotel nalazi ui neposrednoj blizini svih važnijih administrativnih i poslovnih centara.

Svih petnaest soba su opremljene kupatilom, klimom, TV SAT, telefonom, mini barom i besplatnim bežičnim internetom.

Hotel posjeduje i vlastiti parking, te parking garaže, za koje je potrebna rezervacija unaprijed.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje Vam je na raspolaganju i usluzi da bi Vaš boravak bio ugodan i nezaboravan. Doživite jedinstven spoj civilizacija i kultura, na jednom mjestu, u Vašoj neposrednoj blizini. Osjetite miris bosanske čaršije i srdačno gostoprimstvo Sarajeva.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Sarajevo

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Old Town