Guest House „Ćiro“

Bosna i Hercegovina · Sarajevo Očaktanum 16, Sarajevo, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 33 440-068
+387 (0) 61 867-591, +387 (0) 61 220-06
Da
ragi naši gosti, Ono što Vam možemo garantovati je da će se naše ljubazno osoblje maksimalno potruditi da Vaš boravak u Sarajevu od samog dolaska, pa sve do posljednjih trenutaka Vašeg boravka, proteknu u savršenom ugođaju i organizaciji!

Detalji

Dragi naši gosti,

Ono što Vam možemo garantovati je da će se naše ljubazno osoblje maksimalno potruditi da Vaš boravak u Sarajevu od samog dolaska, pa sve do posljednjih trenutaka Vašeg boravka, proteknu u savršenom ugođaju i organizaciji!

Guest House „Ćiro“ se nalazi u srcu Starog grada, 200 metara udaljen od Baščaršije, kao i mnogih kulturno – historijskih znamenitosti, restorana, te mnogobrojnih šoping centara našeg grada. Naše obiteljsko prenoćište, uređeno u modernom stilu, garantuje Vam ugodnu i relaksirajuću porodičnu atmosferu u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Uskoro ćemo imati u ponudi i luksuzni apartman koji se sastoji od velike sobe, kuhinje i luksuzne terase od 40 kvadratnih metara. Svaka soba ima na raspolaganju bežični internet, dva zajednička kupatila i jedan toalet. Održavanje čistoće soba je svakodnevno!
Po potrebi ćemo Vam oprati/opeglati lični veš, organizirati prevoz do bilo koje destinacije u Sarajevu pa i dalje, te pronaći odgovarajući rent-a-car.
Uz želju za što skorijim susretom, srdačan pozdrav,

osoblje Guest House ĆIRO

Pregled usluga:
–Besplatan bežični internet
–Dva zajednička kupatila i jedan toalet
Usluge uz doplatu:
–Peglanje/pranje ličnog veša
–Turistički vodič
–Prevoz (aerodrom – Guest House ĆIRO – aerodrom, kao i prevozi širom BiH)
–Ostale usluge po zahtjevu

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Sarajevo

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Guest House „Ćiro“