Hostel Gonzo

Bosna i Hercegovina · Sarajevo
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 33 457-548
+387 (0) 61 133-176
+387 (0) 33 466-165
Da
Hostel Gonzo se nalazi u blizini centra grada, u mirnom i tihom mjestu, ali i blizu barova, klubova, kina, kazališta i muzeja, kao i Olimpijskog bazena i sportskih terena.

Detalji

Dobro došli u hostel "Gonzo" koji će Vam ponuditi najbolju uslugu smještaja u Sarajevu.

Hostel Gonzo se nalazi u blizini centra grada, u mirnom i tihom mjestu, ali i blizu barova, klubova, kina, kazališta i muzeja, kao i Olimpijskog bazena i sportskih terena.

Nudimo Vam najbolju cijenu za bilo koju vrstu smještaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, te 4- krevetnim apartmanima i šestokrevetnim dorm-sobama. Mi vam također možemo dati našeg vodiča za gradske ture, ako je potrebno i za ture kroz Bosnu. Mi smo apsolutno sigurni da ćemo vam dati najbolje cijene u Sarajevu.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila ili telefonskih brojeva.
Nudimo posebne pogodnosti za škole, školske ekskurzije, te grupne rezervacije.

Hostel Gonzo Vam nudi jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe, kao i apartmane za četiri i pet osoba, opremljene u skladu sa visokim standardima hotelijerstva, kao što je kablovska TV, intenet konekcija, kupatila sa hidromasažnim stubovima, 24-satna recepcija, kao i dnevni boravak sa kablovskom TV . Neke sobe imaju balkon I terasu sa pogledom u baštu.

Za goste hostela obezbijeđen je parking sa 24-satnim fizičkim i video-nadzorom, koji se nlazi odmah ispred hostela.

Ukoliko se odlučite za smještaj u hostelu Gonzo u Sarajevu, nudimo Vam i besplatno korištenje interneta, kao i ugodni dnevni boravak gdje možete gledati TV program ili DVD. Na raspolaganju Vam je takođe i sala pogodna za sastanke i predavanja, opremljena TV i audio opremom


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Sarajevo

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hostel Gonzo