Mostar

Poštovani posjetioci stranice za Mostar, nudimo vam sljedeće sadržaje: Mostar smještaj, hoteli, moteli, restorani, kafići, te turističke agencije Mostar. Nadamo se da će vam ove informacije pomoći da pronađete ono što vas interesuje u Mostaru, te vam boravak ili odmor u Mostaru učiniti ugodnim i lijepim!

 

Hotel Old Town

Bosna i Hercegovina · Mostar Rade Bitange 9 / Onešćukova 30, Mostar, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 36 558-877
+387 (0) 36 558-876
Da
U intimnoj atmosferi grada, koji stoljećima spaja obale, ljepotu prirode i surovost kamena, pomalo skriven i na korak od svakodnevne gradske vreve, nalazi se hotel Old Town. Skriveni smo ružama, okruženi mirisom Neretve i jasmina, naše sobe tradicionalnog bosansko-hercegovačkog dekora tako neodoljivo mirišu na prošlo vrijeme i priče

Detalji

 

U intimnoj atmosferi grada, koji stoljećima spaja obale, ljepotu prirode i surovost kamena, pomalo skriven i na korak od svakodnevne gradske vreve, nalazi se hotel Old Town. Skriveni smo ružama, okruženi mirisom Neretve i jasmina, naše sobe tradicionalnog bosansko-hercegovačkog dekora tako neodoljivo mirišu na prošlo vrijeme i priče.
Hotel Old Town, mala oaza luksuza, oslikava duh Mostara, njegove ulice i starine i daje Vam priliku da ih osjetite na svakom koraku, dok prolazite hodnicima, sjedite u lobbyju i čitate omiljenu knjigu ili odmarate poslije savršenog kontinentalnog doručka.
Trudili smo se da svaki kutak našeg hotela autohtonim stilom podsjeća na ljepotu Mostara. Svih deset soba je unikatno, a namještaj i oprema su ručno rađeni od najkvalitetnijeg aromatičnog drveta. Pored modernih i ugodnih kupatila, svaka ima direktnu telefonsku liniju, LCD TV, satelitski program, mini bar, radni sto i priključak za internet. Boraveći u našim sobama, osjetit ćete dašak vremena iz priča Vaših majki.
Lobby je srce hotela. Željeli smo da u svakom njegovom kutku osjetite doživljaj starine i duha Mostara, osim toga, pročitate impresije naših uglednih gostiju ili pogledate sve nagrade koje je naš hotel osvojio za iznimno gostoprimstvo i ugođaj. Baš kada shvatite gdje ste došli, onda predlažemo da ostavite svoje kofere i posjetite našu baštu...
Već u prvim danima stidljivog martovskog sunca, uokvirena kaldrmom, cvatom ruža i prvoklasnim drvenim namještajem, nudi Vam nezaboravne trenutke za čitanje, ugodan porodični ili poslovni ručak ili neobaveznu šoljicu kafe u dobrom društvu. I to se nastavlja tokom cijele godine, a da Vas niko, apsolutno niko, ne ometa u uživanju.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Mostar

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Old Town