Mostar

Poštovani posjetioci stranice za Mostar, nudimo vam sljedeće sadržaje: Mostar smještaj, hoteli, moteli, restorani, kafići, te turističke agencije Mostar. Nadamo se da će vam ove informacije pomoći da pronađete ono što vas interesuje u Mostaru, te vam boravak ili odmor u Mostaru učiniti ugodnim i lijepim!

 

Villa Palma

Bosna i Hercegovina · Mostar Ul. XX br.7, 88 000 Mostar, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

+ 387 (0) 36 577 426
+ 387 (0) 61 175 400
+ 387 (0) 36 577 426
Da
Villa Palma se nalazi nedaleko od Lučkog mosta, sa kojeg je najljepši pogled na Stari most.Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet u kući i u dvorištu, besplatan i obezbjeđen parking

Detalji

Villa Palma se nalazi nedaleko od Lučkog mosta, sa kojeg je najljepši pogled na Stari most.Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet u kući i u dvorištu, besplatan i obezbjeđen parking, TV sa kablovskim programom. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu i upotrebu kuhinje, a apartman ima svoju vlastitu kuhinju. Sve su sobe klimatizirane, a postojii centralno grijanje za hladnije dane. Sobe gledaju na dvorište i u vrt. Moguće je koristiti vrt za odmaranje i roštiljanje. Zainteresovani gosti mogu da idu na izlete u Blagaj, Počitelj, Međugorje, Ruište... uz nadoplatu. Sve ćemo učiniti da se gost osjeća kao kod svoje kuće i da ponovo bude naš gost.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Mostar

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Villa Palma