Mostar

Poštovani posjetioci stranice za Mostar, nudimo vam sljedeće sadržaje: Mostar smještaj, hoteli, moteli, restorani, kafići, te turističke agencije Mostar. Nadamo se da će vam ove informacije pomoći da pronađete ono što vas interesuje u Mostaru, te vam boravak ili odmor u Mostaru učiniti ugodnim i lijepim!

 

Pansion Marshall

Bosna i Hercegovina · Mostar Rade bitange 8, 88104 Mostar, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 61 529-433
Da
GostimPansion Marshall nalazi se u središtu Starog grada, na samo 1 minutu hoda od Starog mosta. a su na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu i besplatno parkiralište.

Detalji

GostimPansion Marshall nalazi se u središtu Starog grada, na samo 1 minutu hoda od Starog mosta. a su na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu i besplatno parkiralište. Pansion Marshall nalazi se u središtu Starog grada, na samo 1 minutu hoda od Starog mosta. Gostima su na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu i besplatno parkiralište. U okviru objekta dostupne su suvenirnica i prostrana zajednička terasa idealna za opuštanje. Klimatizirane sobe uključuju prostor za sjedenje, TV s kabelskim programima i kupaonicu s tušem, besplatnim toaletnim potrepštinama te sušilom za kosu. Gostima je na raspolaganju i pristup potpuno opremljenoj zajedničkoj kuhinji.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Mostar

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Pansion Marshall