Vjenčanice Sarajevo

Salon vjenčanica Laky, Pale - Sarajevo

 

>Adresa:
Tržni centar Tom, Pale
Telefon:
066 822-158
e-mail:
salon.laky@yahoo.com
Internet stranica:
Salon vjenčanica Laky
   
           

Salon vjenčanica i haljina Laky nalazi se na Palama, na centralnom trgu u tržnom centru Tom, tridesetak minuta vožnje od Sarajeva. Salon vjenčanica Laky Vam nudi odabrane izuzetno lijepe vjenčanice – prodaja i iznajmljivanje vjenčanica, a cijena je veoma povoljna. Osim vjenčanica, u salonu Laky možete naći i haljine za maturu, svečane haljine za svadbu – vjenčanje, elegantne večernje haljine, vjenčanice za trudnice, sve za svadbu i vjenčanje, kićenje svatova, dekoracije i ukrasi za vjenčanje, haljine za djevojčice, odijela za djecu...

Osim za svadbe i vjenčanja, salon vjenčanica i haljina Laky Vam može pomoći da pronađete i odaberete stvari i za ostale svečane uloge i događaje: haljine za djeveruše, haljina za kumu, novogodišnje haljine za doček Nove 2012, koktel-haljine, haljine za krštenje i prvu pričest, svečane haljinice za curice, dječja odijela i dr.

Salon vjenčanica i haljina Laky, Pale-Sarajevo, Vam osim prodaje haljina i vjenčanica nudi i iznajmljivanje svečanih haljina i vjenčanica.

Ukoliko je Vaša potraga usmjerena na vjenčanice u Sarajevu, saloni vjenčanica Sarajevo, maturske i svečane haljine Sarajevo, i ostali svečani i svadbeni asortiman potreban za svatove, vjenčanja, mature i maturske večeri, svakako Vam predlažemo da posjetite i Salon haljina i vjenčanica Laky.

Primićemo Vas ljubazno i susretljivo, i rado ćemo Vas uputiti kako da dođete do nas – samo nas nazovite ili pošaljite e-mail poruku :)