Banja Luka

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Banja Luci: hoteli Banjaluka, smještaj Banjaluka, apartmani Banja Luka, sobe, pansioni, privatni smjestaj u Banja Luci, BiH - Bosna i Hercegovina. Klikom na naziv nekog od ponuđenih smještaja Banja Luke, hotela, apartmana i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom smeštaju i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog smještaja. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i putovanje ili odmor u Banja Luci učiniti ugodnim i lijepim :)

 

Hotel Vidović

Bosna i Hercegovina · Banja Luka Ivana Franje Jukića 11, Banjaluka, Bosna i Hercegovina
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 51 245 800 +387 (0) 51 217 217
+387 (0) 51 211 100
Da
Hotel Vidović smješten je u strogom centru Banjaluke, i opremljen po najvišim svjetskim standardima. Svaka soba posjeduje TVC, TV-sat, telefon, brzi internet, fen za kosu, mini-bar.

Detalji

Hotel Vidović smješten je u strogom centru Banjaluke, i opremljen po najvišim svjetskim standardima. Svaka soba posjeduje TVC, TV-sat, telefon, brzi internet, fen za kosu, mini-bar.

U svom sastavu hotel Vidović Banjaluka ima i ekspres restoran sa 60 mjesta i velikim izborom gotovih jela domaće kuhinje. Pored toga, u prijatnom ambijentu „a la kart“ restorana za 50 gostiju možete uživati u raznovrsnoj ponudi specijaliteta domaće i inostrane kuhinje.

Hotel posjeduje sopstvenu garažu sa 70 parking mjesta, a ispred hotela je parking pod nadzorom za putničke autobuse.

Dvije kongresne sale, sa visokim nivoom tehničke opremljenosti, kapaciteta do 120 osoba, nude izvrsne uslove za organizaciju predavanja, seminara i kongresai

U okviru hotela Vidović posluje i biznis centar, sa raznovrsnom ponudom roba široke potrošnje, buticima, suvenirima, frizerskim salonom...

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Banja Luka

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Vidović