Banja Luka

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Banja Luci: hoteli Banjaluka, smještaj Banjaluka, apartmani Banja Luka, sobe, pansioni, privatni smjestaj u Banja Luci, BiH - Bosna i Hercegovina. Klikom na naziv nekog od ponuđenih smještaja Banja Luke, hotela, apartmana i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom smeštaju i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog smještaja. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i putovanje ili odmor u Banja Luci učiniti ugodnim i lijepim :)

 

Hotel Bosna

Bosna i Hercegovina · Banja Luka Kralja Petra I Karadordevica 97, Banja Luka, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

387 (0) 51 215-775
+387 (0) 51 215-717
Da
Hotel "Bosna" u svom sastavu ima luksuzno opremljene sobe i apartmane, aperitiv-bar, pijano-bar, gradsku kafanu sa baštom, restoran "Ambasador", pansionski restoran, diskoteku, sale za seminare i prezentacije, sale za druge vrste zabave, kapaciteta do 500 mjesta,

Detalji

 

Hotel "Bosna" u svom sastavu ima luksuzno opremljene sobe i apartmane, aperitiv-bar, pijano-bar, gradsku kafanu sa baštom, restoran "Ambasador", pansionski restoran, diskoteku, sale za seminare i prezentacije, sale za druge vrste zabave, kapaciteta do 500 mjesta, butike, prodavnicu štampe, sopstveni cuvani parking i garažu. Svi prostori hotela "Bosna" su klimatizovani.
U samom centru Banje Luke prije 120 godina sagraden je hotel "Bosna" koji je u banjaluckom zemljotresu, 1969. godine, srušen do temelja.
Sadašnji hotel "Bosna" je savremena gradevina, projektovana po svim evropskim standardima. Posljednjih godina u potpunosti je renoviran, opremljen modernim enterijerima i opremom, da bi njegove usluge bile prilagodene savremenom poslovnom covjeku.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Banja Luka

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Bosna