Banja Luka

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Banja Luci: hoteli Banjaluka, smještaj Banjaluka, apartmani Banja Luka, sobe, pansioni, privatni smjestaj u Banja Luci, BiH - Bosna i Hercegovina. Klikom na naziv nekog od ponuđenih smještaja Banja Luke, hotela, apartmana i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom smeštaju i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog smještaja. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i putovanje ili odmor u Banja Luci učiniti ugodnim i lijepim :)

 

Hotel Talija

Bosna i Hercegovina · Banja Luka Srpska 9, 78000 Banja Luka Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 51 349 200 +387 (0) 51 327 460
+387 (0) 51 349 200 +387 (0) 51 327 460
Da
Hotel "Talija" nalazi se u samom centru grada Banjaluke. Otvaranjem hotela imali smo namjeru da upotpunimo turističku i ugostiteljsku ponudu ovog grada i ponudimo domaćim i stranim gostima udoban smještaj i maksimalan kvalitet ugostiteljskih usluga

Detalji

Hotel "Talija" nalazi se u samom centru grada Banjaluke. Otvaranjem hotela imali smo namjeru da upotpunimo turističku i ugostiteljsku ponudu ovog grada i ponudimo domaćim i stranim gostima udoban smještaj i maksimalan kvalitet ugostiteljskih usluga. Najbolji pokazatelj naše namjere je veliki broj naših zadovoljnih klijenata i gostiju. U sobama su francuski ležajevi, a sve su opremljene telefonima, TV prijemnicima sa velikim brojem zemaljskih i satelitskih programa, mini barovima, klima uređajima... Pored navedenih sadržaja, apartmani imaju i vlastite kuhinje, što je još jedna pogodnost za sve goste koji planiraju duži boravak u našem hotelu, a imaju nešto od kulinarskog umjeća i vole sami sebi pripremati hranu.
U ugodnom ambijentu kafe-slastičarne "Talija" možete se opustiti uz raznovrstan izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića i kolača. Ako ste na poslovnom putovanju i planirate sastanak sa Vašim klijentima, uz prezentaciju Vaših proizvoda ili usluga, ili planirate održavanje seminara, na raspolaganju Vam stoji moderno opremljena konferencijska sala sa 25 mjesta.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Banja Luka

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Talija