Banja Luka

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Banja Luci: hoteli Banjaluka, smještaj Banjaluka, apartmani Banja Luka, sobe, pansioni, privatni smjestaj u Banja Luci, BiH - Bosna i Hercegovina. Klikom na naziv nekog od ponuđenih smještaja Banja Luke, hotela, apartmana i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom smeštaju i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog smještaja. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i putovanje ili odmor u Banja Luci učiniti ugodnim i lijepim :)

 

Motel Nana

Bosna i Hercegovina · Banja Luka vana Gorana Kovačića , Banjaluka Bosna i Hercegovina
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 51 370-667 +387 (0) 51 370-471
387 (0) 65 757-011
+387 (0) 51 370-050
Da
Motel Nana u Banjaluci smješten je 2,5 km od centra Banjaluke na magistralnom putu Banjaluka - Laktaši. Motel Nana posjeduje izvrsno opremljenu i estetski dotjeranu restoran-salu, separe i ljetnu terasu sa ukupno 180 mjesta.

Detalji

Motel Nana u Banjaluci smješten je 2,5 km od centra Banjaluke na magistralnom putu Banjaluka - Laktaši. Motel Nana posjeduje izvrsno opremljenu i estetski dotjeranu restoran-salu, separe i ljetnu terasu sa ukupno 180 mjesta. U ponudi su izuzetno kvalitetna jela nacionalne i internacionalne kuhinje. Sobe motela su moderno opremljene, i raspolažu sa TV-SAT, telefonom, mini-barom. Čitav motel je klimatiziran.

Motel Nana Banja Luka je u mogućnosti da za Vas organizuje poslovne seminare, promocije, zabave, krštenja, maturske večeri, i ostale vrste skupova.

Gostima motela je na raspolaganju veliki parking prostor za automobile i autobuse, sa obezbijeđenim video-nadzorom i čuvarom.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Banja Luka

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Motel Nana