Banja Luka

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Banja Luci: hoteli Banjaluka, smještaj Banjaluka, apartmani Banja Luka, sobe, pansioni, privatni smjestaj u Banja Luci, BiH - Bosna i Hercegovina. Klikom na naziv nekog od ponuđenih smještaja Banja Luke, hotela, apartmana i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom smeštaju i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog smještaja. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i putovanje ili odmor u Banja Luci učiniti ugodnim i lijepim :)

 

Hotel Fortuna

Bosna i Hercegovina · Banja Luka Rakovačkih rudara 12, Banja Luka, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

387 (0) 51 358 640
+ 387 (0) 66 123 456
+ 387 (0) 51 358 003
Da
Hotel Fortuna garantuje udoban i nezaboravan smještaj. Na raspolaganju je deset savremeno i luksuzno opremljenih smještajnih jedinica.

Detalji

 

Hotel Fortuna garantuje udoban i nezaboravan smještaj. Na raspolaganju je deset savremeno i luksuzno opremljenih smještajnih jedinica. Svi smještajni prostori su klimatizovani, opremljeni mini-barom, telefonom, LCD plazma televizorom (uz upotrebu kablovskih kanala), ADSL internet pristupom, sefom, a osigurani su alarmnim uređajima, SOS alarmom, protivpožarnim vratima i zavjesama.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Banja Luka

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Fortuna