Banja Luka

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Banja Luci: hoteli Banjaluka, smještaj Banjaluka, apartmani Banja Luka, sobe, pansioni, privatni smjestaj u Banja Luci, BiH - Bosna i Hercegovina. Klikom na naziv nekog od ponuđenih smještaja Banja Luke, hotela, apartmana i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom smeštaju i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog smještaja. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i putovanje ili odmor u Banja Luci učiniti ugodnim i lijepim :)

 

Hotel Atina

Bosna i Hercegovina · Banja Luka Slobodana Kokanovića br 5, Banja Luka, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

+387 (0) 51 334 846
+387 (0) 66 119 476
+387 (0) 51 334811
Da
Hotel "Atina" u svojoj ponudi nudi luksuzno opremljene, klimatizovane sobe i apartmane kao i predsjedničke apartmane. Svi smještajni kapaciteti opremljeni su po najvišim svijetskim standardima i zadovoljavaju međunarodne kriterije hotela visoke kategorije.

Detalji

Hotel "Atina" u svojoj ponudi nudi luksuzno opremljene, klimatizovane sobe i apartmane kao i predsjedničke apartmane.
Svi smještajni kapaciteti opremljeni su po najvišim svijetskim standardima i zadovoljavaju međunarodne kriterije hotela visoke kategorije.
U prilici smo ponuditi Vam ugostiteljske usluge i to restorana, slastičarne, noćnog kluba i staklene bašte, te moderno opremljenu teretanu, saunu, jakuzzi, parking i garažu.
Gradski hotel Atina obraća posebnu pažnju kako na sigurnost gostiju, tako i na bezbjednost njihove imovine, hotel je obezbijeđen najsavremenijom tehnologijom (video kamerama, elektronskim bravama, sobnim sefovima itd.).

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Banja Luka

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Atina