Banja Luka

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Banja Luci: hoteli Banjaluka, smještaj Banjaluka, apartmani Banja Luka, sobe, pansioni, privatni smjestaj u Banja Luci, BiH - Bosna i Hercegovina. Klikom na naziv nekog od ponuđenih smještaja Banja Luke, hotela, apartmana i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom smeštaju i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog smještaja. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i putovanje ili odmor u Banja Luci učiniti ugodnim i lijepim :)

 

Vila San

Bosna i Hercegovina · Banja Luka Ranka Šipke 31b, Banja Luka, BiH
(nema recenzija)

Informacije:

+ 387 (0) 51 314 771
+ 387 (0) 65 686 996
Da
Sobe za iznajmljivanje "Vila San" nalaze se u urbanom dijelu Banjaluke, na udaljenosti oko 800m od centra grada, nedaleko od bivše fabrike "Rudi Čajavec".

Detalji

Sobe za iznajmljivanje "Vila San" nalaze se u urbanom dijelu Banjaluke, na udaljenosti oko 800m od centra grada, nedaleko od bivše fabrike "Rudi Čajavec".

Raspolažemo sa četiri komforne sobe namijenjene za smještaj 8 osoba, a jedna od soba ima i pomoćni ležaj za 9-tu osobu. Dvije sobe imaju francuski ležaj, a dvije razdvojene krevete. Svaka od soba opremljena je ormarom, klub-stolom, foteljama, noćnim ormarićima, stonim lampama, televizorom sa 52 kanala i Internetom non-stop. U svakoj sobi nalazi se kupatilo sa peškirima, sapunima i šamponima za kosu.

Vila ima centralno grijanje i vlastiti parking prostor, terasu i vrt, kao i potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom u kojoj gosti mogu sami pripremati i konzumirati hranu.

Dobrodošli u "Vilu San"!

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Bosna i Hercegovina, Banja Luka

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Vila San