Drvenik (kod Makarske)

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Drveniku: apartmani Drvenik, sobe, pansioni, vile i privatni smjestaj u Drveniku, Hr - Hrvatska, Dalmacija, Makarska rivijera. Klikom na naziv nekog od ponudenih apartmana Drvenika, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o doticnom smještaju, ukljucujuci kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog smještaja. Nadamo se da ce vam ponudene informacije pomoci, i Vas odmor i ljetovanje u Drveniku uciniti ugodnim i lijepim.

 

Pansion Coco - Drvenik

Hrvatska · MAKARSKA RIVIJERA · Drvenik Donja vala 43 Drvenik (kod Makarske), R. Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 21 628233 +387 (0) 32 783253
+387 (0) 62 209983
Klima u apartmanima, SAT TV u svim apartmanima i sobama, svaka soba ima sopstveni hladnjak. U sastavu objekta je poznati restoran sa specijalitetima morske kuhinje. Smještaj može biti pansionski, ili polupansionski. Organizovani izleti na kuću u Starom selu, na 700 m nadmorske visine, sa pogledom na panoramu Drvenika i mora. U kući je moguće i prenoćiti.

Detalji

 

Klima u apartmanima, SAT TV u svim apartmanima i sobama, svaka soba ima sopstveni hladnjak.
U sastavu objekta je poznati restoran sa specijalitetima morske kuhinje. Smještaj može biti pansionski, ili polupansionski.
Organizovani izleti na kuću u Starom selu, na 700 m nadmorske visine, sa pogledom na panoramu Drvenika i mora. U kući je moguće i prenoćiti.


Obilježja

0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, MAKARSKA RIVIJERA, Drvenik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Pansion Coco - Drvenik