Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Adriatic

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Masarykov put 9, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 433 520
+ 385 (0) 20 43 35 30
Da
Hotel Adriatic najčešće je odabir mlađih gostiju željnih upoznavanja zabavne i kulturne ponude Dubrovnika i okolice.Uz svoju prvu kavu razmislite o nastavku dana. Neka Vas pokrenu mogućnosti koje se nude u jedinstvenom okruženju uvale Lapad.

Detalji

Hotel Adriatic najčešće je odabir mlađih gostiju željnih upoznavanja zabavne i kulturne ponude Dubrovnika i okolice.Uz svoju prvu kavu razmislite o nastavku dana. Neka Vas pokrenu mogućnosti koje se nude u jedinstvenom okruženju uvale Lapad. Sadržaji: 158 soba, aperitiv bar, restoran, zemljani teniski teren, fitness centar, betonska i pješčana plaža Usluge: pranje i glačanje rublja, Internet kutak (usluga se naplaćuje), glazbeni program, sobe - kućni ljubimci

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Adriatic