Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Aquarius

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Mata Vodopića 4a, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

385 (0) 20 456 112
+385 (0) 20 456 100
Da
Hotel Aquarius Dubrovnik idealno je mjesto za odmor i uživanje bez obzira na cilj Vašeg putovanja. Pješćana plaža udaljena je od hotela 350 m, a povijesna jezgra grada svega 3 km. Hotel Aquarius Dubrovnik kategoriziran je s tri zvijezdice i u potpunosti obnovljen 2006. godine.

Detalji

Hotel Aquarius Dubrovnik idealno je mjesto za odmor i uživanje bez obzira na cilj Vašeg putovanja. Pješćana plaža udaljena je od hotela 350 m, a povijesna jezgra grada svega 3 km.
Hotel Aquarius Dubrovnik kategoriziran je s tri zvijezdice i u potpunosti obnovljen 2006. godine. Luksuznim interijerom, prirodnim i opuštajućim okolišem, te ugodnom atmosferom zadivljuje i naše najzahtjevnije goste. Sve sobe i apartmani su klimatizirani, opremljeni satelitskom TV, telefonom i minibarom. Uz hotelsku poslugu i birana pića užitak je zajamčen.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Aquarius