Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Argosy

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Iva Dulčića 41, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+ 385 (0) 20 446 100
Da
Zelenilo parkova i mirisni vrtovi u okruženju, blizina šljunčane plaže, nezaboravan pogled s terase i dostupnost brojnih sadržaja, hotel Argosy čine idealnim mjestom za opuštanje u direktnom dodiru s prirodom. Uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi i show-cookingu hotelskog restorana s terasom s koje se pruža pogled na more

Detalji

Zelenilo parkova i mirisni vrtovi u okruženju, blizina šljunčane plaže, nezaboravan pogled s terase i dostupnost brojnih sadržaja, hotel Argosy čine idealnim mjestom za opuštanje u direktnom dodiru s prirodom. Uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi i show-cookingu hotelskog restorana s terasom s koje se pruža pogled na more. Hotelski aperitiv-bar s prekrasnom terasom u mediteranskom parku ponudit će vam ugodni ambijent za ispijanje osvježavajućih pića i koktela. U sklopu kompleksa Babin kuk za djecu su osmišljeni razni sadržaji: igralište, bazen, škola plivanja, mini club i dječja animacija. Welness usluge na raspolaganju su u obližnjim hotelima Valamar Dubrovnik President i Valamar Lacroma Dubrovnik.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Argosy