Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Ariston

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik KARDINALA STEPINCA 31, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

385 (0) 20 440-100
+385 (0) 20 440-200
Da
Sobe:luksuzne sobe sa pogledom na more:poled na more, klima, dupli ili spojeni kreveti , kupaonica sa kadom, sušilo za kosu, balkon sa prostorom za sjedenje, mini bar, sef u sobi, plasma SAT TV, telefon, kozmetičko ogledalo, internetska veza, radni stol, površina od 27m?, ukupno 115 duplih/spojenih soba od kojih 62 ima pogled na more a ostatak na vrt.

Detalji

Sobe:luksuzne sobe sa pogledom na more:poled na more, klima, dupli ili spojeni kreveti , kupaonica sa kadom, sušilo za kosu, balkon sa prostorom za sjedenje, mini bar, sef u sobi, plasma SAT TV, telefon, kozmetičko ogledalo, internetska veza, radni stol, površina od 27m?, ukupno 115 duplih/spojenih soba od kojih 62 ima pogled na more a ostatak na vrt. Svi su restorani renovirani, buffe restoran, a la cart restoran, beach bar kraj bazena. Ostali sadržaji:servis za pranje, mjenjačnica, rent-a-car, posluga u sobu, internet kut u predvorju, info desk, aperitiv bar, mogućnostizleta, suvenirnica, fitnes dvorana, sauna, masažna soba, iznajmljivanje bicikala, šetnica uz more, u blizini se nalazi kasino, vodeni sportovi, teniski tereni, dječje igralište, vanjski bazen, unutarnji bazen.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Ariston