Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Grand Hotel Park

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Šetalište Kralja Zonimira 39, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 434 444
Da
Uz prepoznatljivi italijanski dizajn interijera, sve sobe su bogato opremljene sa: inteligentni smartcard sustavom, klima, sef, mini-bar, LCD sat/tv, interaktivna pay per view TV, telefon, žičani internet, kada s tušem, toilette. U cijenu je uključen bogati buffet doručak koji poslužujemo u restaurantu Grand u periodu od 07,00 do 10,00 sati.

Detalji

 

Uz prepoznatljivi italijanski dizajn interijera, sve sobe su bogato opremljene sa:
inteligentni smartcard sustavom, klima, sef, mini-bar, LCD sat/tv, interaktivna pay per view TV, telefon, žičani internet, kada s tušem, toilette. U cijenu je uključen bogati buffet doručak koji poslužujemo u restaurantu Grand u periodu od 07,00 do 10,00 sati.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Grand Hotel Park