Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Petka

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Obala Stjepana Radica 38, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+ 385 (0) 20 410 500
+ 385 (0) 20 410 127
Da
Svaka soba posjeduje TWC, SAT-TV, minibar, wireless, telefon s izravnim biranjem, klimu sa kompjutorskom regulacijom. Bez obzira u kojoj sobi želite provesti svoj odmor ili poslovni boravak svaka soba unutar hotela Petka pružiti će Vam maksimalnu privatnost i komfor dok će ljubazno osoblje pokušati ispuniti sve Vaše želje i učiniti Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. U sklopu hotela nalaze se dva restauranta i jedan apretitiv bar.

Detalji

Svaka soba posjeduje TWC, SAT-TV, minibar, wireless, telefon s izravnim biranjem, klimu sa kompjutorskom regulacijom. Bez obzira u kojoj sobi želite provesti svoj odmor ili poslovni boravak svaka soba unutar hotela Petka pružiti će Vam maksimalnu privatnost i komfor dok će ljubazno osoblje pokušati ispuniti sve Vaše želje i učiniti Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim.
U sklopu hotela nalaze se dva restauranta i jedan apretitiv bar. Glavni hotelski restaurant raspolaže sa 200 mjesta od čega je 50 na terasi, te poznatiji a la carte "Taverna Nostromo" sa svojih 120 mjesta idealnim za obiteljska okupljanja, proslave, poslovne ručkove kao i za gala večere meetinga, event-ova, kongresa i drugih poslovnih događanja.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Petka