Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Hotel Neptun

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Kardinala Stepinca 31 20000 Dubrovnik - Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 440-100
+385 (0) 20 440-200
Da
HOTEL Neptun na poluotoku Lapadu uzduž kristalno čistog jadranskog mora 4km od starog grada Dubrovnika, stanica busa 70 metara od hotela, bus ide direktno u stari grad. Aerodrom je udaljen 25km.

Detalji

HOTEL Neptun na poluotoku Lapadu uzduž kristalno čistog jadranskog mora 4km od starog grada Dubrovnika, stanica busa 70 metara od hotela, bus ide direktno u stari grad. Aerodrom je udaljen 25km. Hotel raspolaže sa 92 panoramske sobe sa pogledom na more, sve sobe imaju pogled na more, klima, dupli ili spojeni kreveti u sobama, tuš kada, sušilo za kosu, balkon sa prostorom za sjedenje, mini bar, sef u sobi, SAT TV, internet, telefon, radni stol, veličina 17m2. Na raspolaganju su i servis za pranje, mjenjačnica, rent-a-car, štand sa novinama, posluga u sobu, internet kut u predvorju, info desk, aperitiv bar, mogućnostizleta, suvenirnica, fitnes dvorana, bilijar, sauna, tematske večeri(nekoliko puta tjedno), masažna soba, iznajmljivanje bicikala, šetnica uz more, teren za boćanje, u blizini se nalazi kasino, vodeni sportovi, teniski tereni, dječje igralište,bazen za odrasle i djecu, plaža sa plavom zastavom.svi su restorani renovirani, buffe restoran, a la cart restoran, beach bar kraj bazena.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Hotel Neptun