Zaostrog

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Zaostrogu: apartmani Zaostrog, sobe, pansioni, vile i privatni smjestaj u Zaostrogu, Hr - Hrvatska. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Zaostrog, soba, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom smještaju i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog smještaja. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i Vas odmor - ljetovanje u Zaostrogu učiniti ugodnim i lijepim.

 

Villa Palma

Hrvatska · MAKARSKA RIVIJERA · Zaostrog rvatskih domoljuba 2, Zaostrog R. Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 21 629272
+385 (0) 91 3300550 +385 (0) 91 5744376
Da
Mogućnost ribarenja sa vlasnikom u privatnom brodu, ili iznajmljivanja broda osobama koje posjeduju licencu za upravljanje. Ispred kuće je veliki vrt sa kivijem, palmama i narandžama "vašingtokama". Dio vrta je u hladovini zelenila, a dio je osunčan i pogodan za tuširanje. Mirna lokacija, prelijep pogled sa balkona i vrtne terase. SAT TV. Iz Zaostroga je lako organizovati izlete na poznate destinacije: 1 sat vožnje do Splita i Dubrovnika, otoci Hvar, Pelješac i Korčula, planinarenje na Biokovu, a blizu su i Mostar i Medjugorje.

Detalji

 

Mogućnost ribarenja sa vlasnikom u privatnom brodu, ili iznajmljivanja broda osobama koje posjeduju licencu za upravljanje. Ispred kuće je veliki vrt sa kivijem, palmama i narandžama "vašingtokama". Dio vrta je u hladovini zelenila, a dio je osunčan i pogodan za tuširanje. Mirna lokacija, prelijep pogled sa balkona i vrtne terase.
SAT TV.
Iz Zaostroga je lako organizovati izlete na poznate destinacije: 1 sat vožnje do Splita i Dubrovnika, otoci Hvar, Pelješac i Korčula, planinarenje na Biokovu, a blizu su i Mostar i Medjugorje.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, MAKARSKA RIVIJERA, Zaostrog

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Villa Palma