img

Hotel PORAT u Neumu je novoizgrađeni turističko-ugostiteljski objekat na jednoj od najatraktivnijih lokacija Neuma, udaljen od mora svega 10 m. U sklopu, u potpunosti klimatiziranog, hotela na raspolaganju Vam je: smještaj u luksuzno opremljenim apartmanima, studio apartmanima i sobama, hotelski restoran, caffe bar i ljetna terasa sa puno zelenila, te dovoljan broj parking mjesta.

Hotel Porat
Bosna i Hercegovina, Neum Primorska 140 A, 88360 Neum
1
Hoteli
img

Poštovani posjetitelji, uz Jadransku magistralu, na atraktivnom i mirnom mjestu, naći ćete Hotel Luna koji privlači goste svojim romantičnim duhom. Hotel Luna se nalazi oko 100 metara od mora. Hotel Luna također nudi adekvatan parking prostor za svoje goste u svojem parkiralištu i garaži. Familija Kuzman

Hotel Luna
Bosna i Hercegovina, Neum Zagrebačka 49a 88360 Neum,
2
Hoteli
img

Dobro došli u Hotel JADRAN, obiteljski hotel s 3 zvjezdice u Neumu, na prelijepoj Neumskoj rivijeri, gdje Vas srdačno očekuje obitelji Lovrić sa svojim suradnicima.

Hotel Jadran
Bosna i Hercegovina, Neum Magistralni put bb,88360 Neum
3
Hoteli
img

Hotel STELLA Neum je najkomforniji hotel neumske rivijere, smješten na centralnom položaju u Neumu. Udaljen je 100 metara od plaže, do koje vodi kamenita skalinada, obrasla mediteranskim raslinjem i natkrivena tendom.

Hotel Stella
Bosna i Hercegovina, Neum Ruđera Boškovića bb, 88360 Neum
4
Hoteli
img

Prije svega, želimo vas pozdraviti i zahvaliti vam što odvajate dio svoga vremena da se upoznate sa turističkom ponudom našeg hotela. Hotel "Zenit" (***) nalazi se u Neumu, gradiću smještenom na području turističke regije južnog Jadrana i jedinog izlaza Bosne i Hercegovine na more, mjesta posebnog mediteranskog ugođaja i šarma.

Hotel "Zenit"
Bosna i Hercegovina, Neum Rudera Boškovića 3, 88390 Neum
5
Hoteli
img
Hotel Sunce , koji se nalazi u samom centru popularne primorskom gradu Neumu na obali Jadrana , nudi klima uređaj, satelitsku TV i balkon s pogledom na more ili okolne parkove . Wi - Fi u cijelom hotelu . Hotel Sunce je samo nekoliko metara od plaže i pruža ležaljki i suncobrana . Gosti mogu uživati ​​zalogaje u baru Aperitiv i ručati u piceriji i pekare . Tu je i noćni klub za večernje zabave . Obilazak desk Hotela Sunce može organizirati izlete na obližnje znamenitosti , uključujući Dubrovnika i Neretve .
Hotel Sunce
Bosna i Hercegovina, Neum Kralja Tomislava b.b 88390 Neum
6
Hoteli
img
Villa Nova Neum je mali obiteljski hotel koji je se nalazi u mirnom dijelu Neuma.Smješten na samoj morskoj obali s kristalno čistim morem,.Hotel Villa Nova pruža idealan ambijent za miran i opuštajući odmor.Pozivamo Vas da dođete i uvjerite se zašto se gosti uvijek iznova vraćaju u hotel Villa Nova.
Hotel Villa Nova
Bosna i Hercegovina, Neum Primorska 7, 88390Neum , BiH
7
Hoteli