Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Centar Apartman Old Town - Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Dropceva 15, 2000 Dubrovnik, Hrvatska Contact: Branimir Dovranić
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 98 537 765
Da
Za potpun užitak tijekom boravka u Dubrovniku, rezervirajte vaš odmor u centru starog grada i zasigurno ćete se izvrsno provesti. Dubrovnik je posebno poznat zbog svojih srednjovjekovnih zidina koje okružuju jezgru starog grada, ali tu si razni drugi spomenici koje trebate posjetiti dok ste ovdje.

Detalji

 

Za potpun užitak tijekom boravka u Dubrovniku, rezervirajte vaš odmor u centru starog grada i zasigurno ćete se izvrsno provesti. Dubrovnik je posebno poznat zbog svojih srednjovjekovnih zidina koje okružuju jezgru starog grada, ali tu si razni drugi spomenici koje trebate posjetiti dok ste ovdje. Ako unajmite apartman u centru grada, zasigurno ćete imati vremena posjetiti ih sve. Ovaj smještaj se nalazi u samom centru grada i na samo sto metara od Jadranskog mora i plaža. Dubrovnik je sam po sebi grad-spomenik, sa svojim zidinama i kulama od kojih su najpoznatije Minčeta, Revelin i Lovrijenac. Posjetite Rektorovu palaču, Orlandov kip, glavnu ulicu Stradun, crkvu Sv.Vlahe, Onofrijevu fontanu i mnoge druge. Tijekom ljetaDubrovnik postaje pozornica za kazališne predstave, zato rezervirajte na vrijeme vaše ulaznice za Dubrovački ljetni festival. Osim Dubrovnika posjetite i Konavle i okolna sela. Rezervirajte vaš odmor na Jadranu i posjetite Dubrovnik, a za savršen odmor rezervirajte ove apartmane u centru grada


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Centar Apartman Old Town - Dubrovnik