Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 
no-photo
Mediteranski vrt u kojem je smješten hotel, intimna plaža, pogled na arhipelag Elafita te profesionalna usluga tvore doživljaj Dalmacije vrijedan sjećanja.
Hotel Splendid
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Masarykov put 10, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
1
Hoteli
no-photo
Valamar Dubrovnik President smješten je na samom moru, na atraktivnoj lokaciji poluotoka Babin kuk nedaleko od jezgre Starog grada Dubrovnika.
Valamar Dubrovnik President
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Iva Dulčića 142, Dubrovnik, Hrvatska
2
Hoteli
no-photo

otel More nudi 36 luksuzno opremljenih soba i 4 apartmana dekoriranih prirodnim tonovima kako bi se stvorio ugođaj opuštajućeg okruženja, te kako bi se našim gostima ponudilo ono najbolje kada su u pitanju luksuz i udobnost.

Hotel More
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Kardinala Stepinca 33, Dubrovnik Hrvatska
3
Hoteli
no-photo
Pucić Palace Hotel ima samo 17 luksuznih soba koji svojim interijerom stvaraju luksuznu i intimnu atmosferu. Kombinirane su autentične značajke kao što su veličanstveni parket od maslinovog drva te kameni zidovi s modernim sadržajima.
Hotel Pucić Palace
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Trg Ivana Gundulića, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
4
Hoteli
no-photo
Iz svojih 115 elegantnih i udobnih soba, hotel Kompas u Dubrovniku također Vam nudi opuštajuće sadržaje kao što su: vanjski i unutarnji bazen, jacuzzi i fitness.
Hotel Kompas
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Šetalište kralja Zvonimira 56, Dubrovnik, Hrvatska
5
Hoteli
no-photo
Hotel Komodor jedan je od najstarijih hotela na poluotoku Lapadu i tipičan je primjer stare dubrovačke gradnje u kamenu. Uživajte u intimi, visoko personaliziranoj usluzi i sitnim zadovoljstvima koje Vam pruža ovaj mali dubrovački hotel.
Hotel Komodor
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Masarykov put 5, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
6
Hoteli
no-photo
Hotel IVKA,*** raspolaže sa 73 sobe (telefon,satelitska televizija, internet priključku, sef) i dizalom. Hotel je u potpunosti klimatiziran, s vlastitim parkingom i garažom, a na raspolaganju su Vam i dva restorana te aperitiv bar.
Hotel Ivka
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Dubrovnik Dalmacija - Hrvatska
7
Hoteli
no-photo
Valamar Club Dubrovnik, jedini obiteljski hotel u Dubrovniku, smješten je u mediteranskom zelenilu poluotoka Babin kuk nedaleko prekrasnih plaža i stare jezgre grada Dubrovnika.
Valamar Club Dubrovnik
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Iva Dulčića 18, Dubrovnik, Hrvatska
8
Hoteli
no-photo
Hotel Zagreb nalazi usred bujnog vrta među impresivnim borovima, na zadivljujućoj dubrovačkoj promenadi, u blizini plaže te brojnih restorana i barova.
Hotel Zagreb
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Šetaliste kralja Zvonimira 5, Lapad, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
9
Hoteli
no-photo
Hotel Vis idealan je izbor za one koji vole opuštanje na plaži. Uživajte u pogledu s jedne od mnogobrojnih kamenih terasa hotela. Preuređene i pažljivo dekorirane sobe opremljene su sitnicama koje Vaš boravak čine ugodnim, a odmor neprocjenjivo vrijednim.
Hotel Vis
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Masarykov put 4, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
10
Hoteli
no-photo
Luksuzni hotel Villa u Dubrovniku s 5 zvjezdica je udaljen samo 15 minuta hoda od dubrovačkoga Starog grada, a uključuje privatnu plažu, 2 restorana i elegantan spa centar. Hotel nudi besplatan prijevoz brodom do Starog grada.
Hotel Villa Dubrovnik
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Vlaha Bukovca 6, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
11
Hoteli
no-photo
Okružen palmama i morem, u sjajnom prirodnom okviru s odsjajem kristalno čistog mora i boja bujne mediteranske vegetacije, Lafodia Hotel & Resort nudi idealno rješenje za sve one koji priželjkuju svijet bez granica. To je mjesto za opuštanje i bijeg od svakodnevice.
Lafodia Hotel & Resort
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Obala Iva Kuljevana 51, Otok Lopud 20 222, Hrvatska
12
Hoteli
no-photo
Prostrane, moderno i ugodno opremljene sobe hotela Tirena s pogledom na mirisni mediteranski park ili kristalno čisto more pružaju sve mogućnosti za nezaboravan odmor. Sportski animatori razbudit će vas i zabaviti uz aqua aerobik, a nudi vam se i mnoštvo sportskih sadržaja u blizini hotela
Hotel Tirena
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Ulica Iva Dulčića 22 20000, Dubrovnik, Hrvatska
13
Hoteli
no-photo
Hotel nudi 41 sobu. Sobe su individualno dizajnirane i opremljene sa tušem, WC, Sat TV, telefonom i klima uređajem. Smještene su na tri kata. Hotel Sumratin je odličan izbor za goste u potrazi za središtem iz kojeg se mogu istražiti mnoge mogućnosti koje Dubrovnik ima za ponuditi.
Hotel Sumratin
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Šetalište Kralja Zvonimira 9, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
14
Hoteli
no-photo
Osam soba koje sadrži ovaj hotel namještene su u tipičnom dubrovačkom stilu i opremljene svom modernom opremom - klima uređajem, mini-barom, satelitskim TV uređajem, direktnim telefonskim linijama, sef, WiFi. Na vrhu hotela nalazi se predivna terasa s koje gosti mogu uživati u nesvakidašnjem pogledu na krovove
Hotel Stari grad
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Od Sigurate 4 20000 Dubrovnik Hrvatska
15
Hoteli