Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 
no-photo
Omladinski hostel Dubrovnik privlači individualne putnike i različite grupe iz mnogobrojnih zemalja omogućujući brzo i jednostavno međusobno upoznavanje i dokazujući da Dubrovnik nije isljučivo rezerviran za goste najdubljeg džepa. U sklopu hostela: terasa s restaurantom, priručna kuhinja, TV dvorana, internet.
Omladinski hostel Dubrovnik
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Vinka Sagrestana 3 20000 Dubrovnik, Hrvatska
1
Hosteli
no-photo
Sobe su kao i cijeli hotel klimatizirane, opremljene sa telefonom, sat TV, internet priključkom, sefom, sušilom za kosu. Dalmatinski specijaliteti hotelskog restorana, ugodna atmosfera aperitiv bara i ljubazno osoblje učinit će vaš boravak nezaboravnim.
Hotel Adria
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Radnička 46, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
2
Hosteli