Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 
no-photo
Apartman smješten na poluotoku Lapad u Dubrovniku je udoban, mali apartman samo 3 km udaljen od centra grada Dubrovnika. Najbliža plaža je udaljena 500 metara od apartmana
Smještaj Čokolino - Dubrovnik
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Nikša Prkačin Dr. Vlatka Mačeka 80 20000 Dubrovnik Hrvatska
1
Privatni smještaj
no-photo
Villa Mar Dubrovnik će Vam u sklopu svojih usluga između ostalog ponuditi i: stereo TV, DVD, satelitski prijemnik, besplatan bežični internet, stroj za pranje rublja, klimatizacija prostorija, krevetić za bebu, mogućnost povoljnog iznajmljivanja mobilnog telefona i/ili hrvatske SIM kartice.
Villa Mar Dubrovnik
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Kardinala Stepinca 13 20000 Dubrovnik, R. Hrvatska
2
Privatni smještaj
no-photo
Hotel Vile Koločep je jedini hotel na otoku bez automobila, a smješten je usred bujne vegetacije palmi, naranči i maslina i okružene su kristalno čistim Jadranskim morem.
Vile Kolocep
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Dubrovnik, R. Hrvatska
3
Privatni smještaj
no-photo
Apartman Stella je smjestan u lapadu, stan od 100m2 je prikladan za obitelji sa ili bez djece, ima 3 sobe,2 kupatila, 1 dnevnu sobu s kaminom, prostranu kuhinju,veliku terasu gdje se moze uzivati u zelenilu vrta, 1 parkirno mjesto.
Apartman Stella
Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik Zrtava S Dakse 23 , Dubrovnik, Hrvatska
4
Privatni smještaj