Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Smještaj Čokolino - Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Nikša Prkačin Dr. Vlatka Mačeka 80 20000 Dubrovnik Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 331 927
+385 (0) 98 728 536
Da
Apartman smješten na poluotoku Lapad u Dubrovniku je udoban, mali apartman samo 3 km udaljen od centra grada Dubrovnika. Najbliža plaža je udaljena 500 metara od apartmana

Detalji

Apartman smješten na poluotoku Lapad u Dubrovniku je udoban, mali apartman samo 3 km udaljen od centra grada Dubrovnika. Najbliža plaža je udaljena 500 metara od apartmana. Zbog svoje pozicije na Lapadu, ovi apartmani vam omogućuju jako miran odmor iako u neposrednoj blizini hrvatske poznate znamenitosti - grada Dubrovnika. Dubrovnik je poznat po svojim gradskim zidinama koje obuhvaćaju grad kroz 2 kilometra dužine. Zidine su kompletno kamene i osim njih, posjetite i kule koje su bile zaštita grada i njegovog bogatstva. Dobrovnik je također poznat po Dubrovačkom ljetnom festivalu, stoga si rezervirajte kartu na vrijeme. Od svih opera i drama koje se izvode tijekom festivala, najpopularnija je izvedba Hamleta u tvrđavi Lovrijenac. Ovi apartmani su idealno mjesto za odmor ako tražite miran kutak u predivnom gradu Dubrovniku, također poznatom pod nazivom "Biser Jadrana". Prošetajte srednjovjekovnim zidinama koje su branile grad od Mlećana, upijte mediteransku atmosferu na urbanoj promenadi Stradun i posjetite mnoge povijesne i kulturalne spomenike Dubrovnika.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Smještaj Čokolino - Dubrovnik