Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Vile Kolocep

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Dubrovnik, R. Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 757 025
+ 385 (0) 20 757 027
Da
Hotel Vile Koločep je jedini hotel na otoku bez automobila, a smješten je usred bujne vegetacije palmi, naranči i maslina i okružene su kristalno čistim Jadranskim morem.

Detalji

Hotel Vile Koločep je jedini hotel na otoku bez automobila, a smješten je usred bujne vegetacije palmi, naranči i maslina i okružene su kristalno čistim Jadranskim morem. Obnova hotela 2005. godine pretvorila ga je u hotel na razini četiri zvjezdice, ali je po cijeni i kategorizaciji i dalje ostao hotel s tri zvjezdice. Sobe su praktične i udobne s priključkom na mrežu Otok znanja koja vam osigurava slobodan pristup e-mailu, Internetu te filmovima iz naše mrežne videoteke čiji broj iz dana u dan raste. Vile Koločep sastoje se od desetak vila, većina kojih je smještena uz pješćanu plažu u uvali Donje Čelo. Ukupni smještajni kapacitet broji 151 sobu u osam vila. Vile su okružene visokim raslinjem i povezane puteljcima obloženim kamenom. Recepcija i restoran nalaze se u zasebnoj zgradi, odmah do vila. Ispred recepcije nalazi se otvoreni bazen. Restoran se sastoji od zatvorenog dijela i velike terase s širokim pogledom na more. Još dvije starije vile čine dio kompleksa - u jednoj se nalazi a-la-carte restoran, a druga se iznajmljuje za posebne prigode.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Vile Kolocep