Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Villa Mar Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Kardinala Stepinca 13 20000 Dubrovnik, R. Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 435-216 +385 (0) 20 435-384
+385 (0) 91 517-5798 +385 (0) 91 200-2765
Da
Villa Mar Dubrovnik će Vam u sklopu svojih usluga između ostalog ponuditi i: stereo TV, DVD, satelitski prijemnik, besplatan bežični internet, stroj za pranje rublja, klimatizacija prostorija, krevetić za bebu, mogućnost povoljnog iznajmljivanja mobilnog telefona i/ili hrvatske SIM kartice.

Detalji

 

Villa Mar Dubrovnik će Vam u sklopu svojih usluga između ostalog ponuditi i:
stereo TV, DVD, satelitski prijemnik, besplatan bežični internet, stroj za pranje rublja, klimatizacija prostorija, krevetić za bebu, mogućnost povoljnog iznajmljivanja mobilnog telefona i/ili hrvatske SIM kartice.

Naši apartmani su dizajnirani za smještaj četiri osobe, ali u slučaju potrebe možemo Vam izaći u susret dodavanjem još jednog ležaja uz minimalnu naknadu po danu. Baby krevetić se ne naplaćuje.

U sklopu kamene kuće Villa Mar Dubrovnik nalaze se tri apartmana izgrađena i kompletno uređena 2006. godine. Villa Mar, okružena vrtom prepunom citrusa, nalazi se u luksuznom dijelu Dubrovnika, Uvali Lapad. Uvala je najugodniji dubrovački kvart za življenje, odmor, zabavu i rekreaciju. Ona je i turistički centar grada s najvećim brojem hotela, privatnih apartmana i ostalih turističkih sadržaja. Do stare gradske jezgre stiže se samo 5 do 10 minuta vožnje, ili pak 30 minuta ugodne šetnje. Autobusne veze za Stari Grad Dubrovnik brze su i jednostavne.

Sretni smo što je Villa Mar Dubrovnik smještena u neposrednoj blizini mora i Glavne dubrovačke plaže.

Vaše će vozilo imati vlastito parking mjesto.

Dobro je znati, da će Vam, ako ostajete kod nas duže od 7 dana ili ste pak uzastopni gost, neke od narednih dodatnih usluga biti ponuđene iz zahvalnosti, besplatno. Ta ponuda nije u nikakvoj svezi sa već ostvarenim popustima.
Komin je tradicionalan naziv za mjesto gdje se loži. Uz samu vilu u našem vrtu imamo mali komin koji je idalno mjesto za pripremu i konzumiranje specijaliteta domaće kuhinje, osobito onih sa roštilja, te kušanje domaćih vina i likera.
Za Vas, Vašu obitelj ili uski krug prijatelja, Villa Mar Dubrovnik organizira cjelodnevne izlete na obližnje otoke, plaže, te razgledanje Dubrovnika i okolice s mora.
' Tours' je ponuda razgledanja i upoznavanja grada Dubrovnika i okolice. Kao i prethodne dvije usluge, i ova je u pogledu vremena i odredišta izuzetno fleksibilna.
Umjetnost ima specijalno mjesto u našim životima. U obitelji imamo nadarenog slikarskog entuziastu, te ćete imati priliku upoznati njegov rad. Tko zna, možda ćete poželjeti neku njegovu sliku? :)
Ako trebate mobilni telefon slobodan ili sa hrvatskom SIM karticom, može se jeftino iznajmiti kod nas.
Pri dolasku u frižideru ćete naći ponuđen mini-bar. Na vaš zahtjev upotpuniti ćemo ga ili ukloniti.
'Party' ponuda podrazumijeva da smo u mogućnosti za vas organizirati proslave i zabave, bilo da su one nekim povodom ili samo iz gušta.
Neke od autentičnih domaćih proizvoda, kao što su: vina, rakije, likeri i maslinovo ulje, iz našeg komina, moći ćete kupiti po popularnim cijenama.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Villa Mar Dubrovnik