Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartmani sobe Sutić

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Kriva 9, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 424 971
+385 (0) 91 7333 854
Ovo mirno i tiho područje, zajedno s našim toplim gostoprimstvom i njegu omogućit će vam da provedete nezaboravan odmor tijekom posjeta Dubrovniku. Posjetite Stari grad Dubrovni

Detalji

Ovo mirno i tiho područje, zajedno s našim toplim gostoprimstvom i njegu omogućit će vam da provedete nezaboravan odmor tijekom posjeta Dubrovniku. Posjetite Stari grad Dubrovnik, plaže, otoke i druge zanimljive destinacije onoliko često koliko ste izabrali. Stari grad Dubrovnik je samo 10 minuta hoda od naše kuće. Apartman se nalazi na donjem katu, broji 3 +2 osobe, ukusno namještena, potpuno opremljena. Sastoji se od 1 spavaće sobe (doubble i krevet za jednu osobu), dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom, kupaonice, i terase. Soba ima vlastitu kupaonicu i mali hladnjak.

 


Obilježja

0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartmani sobe Sutić