Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Villa Birimiša

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Obala Iva Kuljevana Lopud 49 HR-20222 Lopud, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 759 100
+385 (0) 98 244 21
+385 (0) 20 759 165
Da
Villa Birimiša je stara kamena kuća obitelji Zec i Birimiša koju su njihovi nasljednici, obitelj Bogdanović uredili za ugodan boravak na Lopudu. U kući je uređeno šest dvokrevetnih studio apartmana kategorije 3 zvjezdice, po dva na katu s pogledom na more. Uz plažu i taracu za sunčanje i druženje namijenjene našim gostima, ispred kuće je i stari "mandrač", obiteljska lučica za barke.

Detalji

 

Villa Birimiša je stara kamena kuća obitelji Zec i Birimiša koju su njihovi nasljednici, obitelj Bogdanović uredili za ugodan boravak na Lopudu. U kući je uređeno šest dvokrevetnih studio apartmana kategorije 3 zvjezdice, po dva na katu s pogledom na more.
Uz plažu i taracu za sunčanje i druženje namijenjene našim gostima, ispred kuće je i stari "mandrač", obiteljska lučica za barke.

Villa Birimiša je udaljena desetak minuta hoda od središta mjesta i luke u koju pristaje linijski brod za Dubrovnik. Do Šunja, atraktivne lopudske plaže u jugoistočnoj istoimenoj vali potrebno je dvadesetak minuta umjerenog hoda.


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Villa Birimiša