Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartmani Vila Katarina Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Petra Svačića 3, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 20 436 487
+385 (0) 91 529 4749
+385 (0) 20 437 387
Da
Moderno uređena vila Katarina s klasičnim detaljima oaza je mira i luksuza s naglaskom na očuvanje okoliša. Nalazi se u Dubrovniku, na 80 metara od mora.

Detalji

Moderno uređena vila Katarina s klasičnim detaljima oaza je mira i luksuza s naglaskom na očuvanje okoliša. Nalazi se u Dubrovniku, na 80 metara od mora.
Vila koristi solarne panele za proizvodnju velikog dijela energije potrebne za zagrijavanje vode i električnu potrošnju. Koriste se žarulje niske potrošnje i sve se reciklira.
Privatni smještaj nudi 5 apartmana za samostalan boravak s potpuno opremljenom kuhinjom. Jednostavni, elegantni i praktični apartmani pružaju sve potrebne pogodnosti sa stilom. Prostrane smještajne jedinice s prozorima od poda do stropa pružaju mnogo dnevnog svjetla i miran te opušten ugođaj.
Vila Katarina kombinira udobnost i eleganciju dizajnerskih apartmana s osjećajem doma.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartmani Vila Katarina Dubrovnik