Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Villa Bona Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Gornji kono 46, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 91 (0) 2534-990 +385 (0) 98 880-990
Da
Na samo 10 minuta hoda od dubrovačkoga Starog grada, pansion Villa Bona nudi klimatizirane apartmane s terasom i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Put koji vodi do brda Srđ nalazi se na manje od 15 minuta hoda od pansiona.

Detalji

Na samo 10 minuta hoda od dubrovačkoga Starog grada, pansion Villa Bona nudi klimatizirane apartmane s terasom i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Put koji vodi do brda Srđ nalazi se na manje od 15 minuta hoda od pansiona. U svakom apartmanu nalazi se dnevni boravak sa stolom za ručavanje, kaučem na rasklapanje i TV-om sa satelitskim programima. U apartmanima možete ručati i na terasi koja je namještena stolom i stolicama.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Villa Bona Dubrovnik