Dubrovnik

Cijenjeni posjetioci , na ovoj stranici nudimo vam pregled smještaja u Dubrovniku, Hrvatska: hoteli u Dubrovniku, apartmani u Dubrovniku, hosteli, sobe, i privatni smjestaj Dubrovnik, restorani u Dubrovniku, te turističke agencije Dubrovnik. Klikom na naziv nekog od ponuđenih apartmana Dubrovnika, hotela, smještaja i sl, otvara se nova stranica sa detaljnim podacima o dotičnom apartmanu i sl., uključujući kompletne kontakt podatke i link prema sopstvenoj stranici tog apartmana. Nadamo se da će vam ponuđene informacije pomoći, i smještaj u Dubrovniku učiniti ugodnim i lijepim.

 

Apartmani Marivo Dubrovnik

Hrvatska · DUBROVAČKA RIVIJERA · Dubrovnik Dalmatinska 2 (Lapad), Dubrovnik R. Hrvatska
(nema recenzija)

Informacije:

+385 (0) 98 695 305 +385 (0) 91 5115 987
Da
Klima, SAT TV, telefon, internet po želji. Grijanje u zimskom periodu. Apartmani Dubrovnik - Marivo su novoizgrađeni i moderno opremljeni. Apartmani se nalaze 10 minuta hoda od plaže, blizu popularnog šetačkog bulevara na Lapadu - sa mnoštvom restorana, kafe-barova, prodavnica, teniskih terena... Svi apartmani Dubrovnik - Marivo posjeduju sopstvenu prostranu terasu sa stolom i stolicama.

Detalji

Klima, SAT TV, telefon, internet po želji. Grijanje u zimskom periodu.

Apartmani Dubrovnik - Marivo su novoizgrađeni i moderno opremljeni. Apartmani se nalaze 10 minuta hoda od plaže, blizu popularnog šetačkog bulevara na Lapadu - sa mnoštvom restorana, kafe-barova, prodavnica, teniskih terena...

Svi apartmani Dubrovnik - Marivo posjeduju sopstvenu prostranu terasu sa stolom i stolicama.

 


Obilježja

0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Lokacija, adresa i mapa: Hrvatska, DUBROVAČKA RIVIJERA, Dubrovnik

Pregled recenzija

chart
Trenutno nema recenzija.
Morate imati korisnički račun da objavite recenziju

Kontakt Apartmani Marivo Dubrovnik